Hei!

Idag kan vi gledelig meddele av vi overtar Norges største rollespillklan tittelen etter litt over 1år med arbeid! Vi er utroleg stole over eit godt stykke arbeid alle som har vært, og er i klanen har gjort! Alle har hatt sin betydning, sin rolle, ein brikke i spillet! Både fra å komme med kritikk og få hjelpe til med å forbedre klanen med å rette opp i det kritikkverdige til gode tilbakemeldinger da medlemmer forlater!

Vi har eit stort fokus på medlemsverdi, og at alle betyr noe! Seinast for 4 dager siden då eit nytt medlem kom inn med sin kompetanse og kunnskap, utnyttet vi dette med å opprette ansvarsområde, og bistå med organisering og utøving av det vedkommende kunne komme med til klanen. Og vi håper på å kunne fortsette med å gi gode medlemmer spillerom til å utvikle og jobbe med ting dei liker for det gode for klanen! Vi har nemlig ein plass til alle!

Vi er nå registrert OVER 120 MEDLEMMER! Det er ein heilt syk tanke at det har gått så bra, og prosjektene våre som vi startet, driver vi fortsatt å forbedrer og former på!

Prosjekt Multietat utvikles og vi har no fullverdig opplæring innenfor alle etatene og vi jobber med kompetanser framover! Redningsavdeling og flyplassbrannvesen er godt på vei inn som kompetanser slik at alle etater er godt inkludert med muligheter!

Patruljesystemet har vært ein stor suksess og vi har 90% av klanen registrert der! Det betyr at 90% av klanen har vært aktiv innen tiden vi har hatt systemet oppe (Ble lansert i starten av Januar) og det brukast kvar patrulje!

Litt statestikk:
- Over 800 oppdrag er laga!
- Omtrentlig 400 forskjellige sivilkarakterer er laget!
- Og omtrentlig har alle av desse sivilkarakterene sin egen bil fordi det er også registrert 400 forskjellige biler!
- Fleire hundre bøter og annmeldelser er skrevet!

Røde Kors har blitt ein del av klanen då fleire av våre medlemmer er med i forskjellige hjelpekorps utover landet! Og vi er svært stolt av deira arbeid både ingame med kunnskap frå det ekte liv og deira innsats ute på leiteaksjonar, arrangement og annet dei stillar opp på for andre! (Tusen takk!)

Global British Police Community har blitt ein god sammarbeidspartner der vi deler utfordringar, tankar og idear slik at vi kan forbedre oss på begge våre marked! Vi har sammen lært av kvarandre, alt fra serverarbeid, skinning og felleskjøp av utstyr som gagner oss begge! Ser frem til neste minigame!

Vi er derfor ekstremt stolt over det vi har greid og det har vært eit svært positivt løp for både NUK men også rollespillmiljøet rundt! Andre klaner har kommet som NOR, Spillminister Online og Norsk RP og derav Norsk RP som har gjort eit godt stykke arbeid om å lede med rollespilling innenfor Life stilen, mens eldre klaner fortsatt driver på som NPK! Og sammen har vi skapt eit godt samhald og auka interessen for slik type spilling! Masse nye medlemmer inn i miljøet og beholding av dei gamle veteranene!

Vi håper derfor på, og vi skal jobbe fortsatt med å holde ein stabil auking av antall medlemmar i klanen frammover og vi håper at muligheten for ein full 64 server kommer fortare enn forventa!

//Eierskapet