1år idag! <3

Vi er så utrolig takknemlig! Tusen takk for eit fantastisk år der vi har plassert oss godt ute i klanmiljøet og fått til noe vi ønsker! 😀

Å skape ein serriøs men inkluderende og rettferdig klan!

Vi ligger nå på heile 100 medlemmer som er heilt vilt å tenke på og vi håper på ein fremtid med forbedringer og endå meir vekst! 🙂

Vi må takke alle fra klanen, alle fra den sterke ledelsen vår som får tyne seg på alle medlemmene som kjemper for ein god klan men allikavell glede seg over å forme klanen fremmover, UL som har fokus på medlemmene og jobber på lag med dei for å skape ein sammenhengende klan til alle medlemmene som er med for å skape ein humoristisk, inkluderende og fantastisk klan å være i! TUSEN TAKK!

Kva har vi fått til iløpet av dette året?
Vi føler vi har fått gjort mykje for klanmiljøet, vi har skapt gode sammarbeid med andre klaner som NPK, NUP der vi har fått til gode samtaler og planer for korleis vi ønsker at miljøet skal være.

Vi har også fått til mykje nytt og vært kreativ som “Prosjekt MultiEtat” som har vært ein stor suksses for oss samt andre mindre prosjekter intert som mediateamet og eit godt utstyrt utviklerteam!

Vi har også fått til å blitt (uoffisiellt) norges største klan! Med 100 medlemmer der store deler av antallet er aktiv! Vi hadde også ein patrulje med maksimalt 27 stykker “ingame” som vi også er svært stolt av!

Kva skal NUK fremmover?
NUK skal fortsette å styre samme retning som før med dei samme verdiane som tidligare, men vi ønsker også å utvikle oss på fleire måtar!

Modpakke 3.0 skal lanseres, det er den største modpakkeutgivelsen vi har annonsert så langt med rundt 15 biler som kommer! Fokuset ligger på at alle etater skal få like fine og realistiske biler, vi ønsker også å bygge videre på dette med seinare modpakker!

Patruljesystemet er under full utvikling og snart klar til utgivelse, og det er eit fellesprogram for alle enhetene i NUK med mulighet for å være OPS og enhet. Man melder inn saker, hendelser, kontrollerer enheter, søker opp personinformasjon og masse meir!

Og sist men ikkje minst, kven veit? Vi visste ikkje at vi skulle få til dette for eit år siden! Kven veit kva som skjer om 1 år til?

Tusen takk for at du følgte med så langt, håper du vil følge med på resten!

// Eierskapet